Foroxity KBO Film

Locatie en bereikbaarheid Foroxity Sittard:

Rijksweg Zuid 271

6134 AC Sittard

 

Tel: 0900-2228888

 

Parkeren:

Parkeren doe je gemakkelijk en gratis op de eigen parkeerplaats van Foroxity Sittard.

 

Openbaar Vervoer:

De buslijnen 11, 12, 15 en 42 stoppen bij de halte Kleindorp en/of Zuyderland ziekenhuis. 

Voor het actuele reisschema zie www.9292.nl

Maandelijks zijn er, speciaal voor KBO-leden, voorstellingen in Foroxity Arena. De zondagsvoorstellingen zijn voor KBO-leden te bezoeken tegen een gereduceerd tarief.​

Programma komende periode Foroxity Filmclub KBO:

THE FATHER

Zondag 21 november 11:00 uur

Anthony wordt zichtbaar een dagje ouder, maar weigert alle hulp van zijn dochter Anne. Terwijl hij zijn omgeving en zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in twijfel te trekken. Maar ook zijn geestelijke gezondheid en zelfs de reële wereld worden overpeinsd.

Cast: Anthony Hopkins, Imogen Poots, Olivia Colman, Rufus Sewell

Regisseur: Florian Zeller

Duur: 97 Minuten

DRUK

Zondag 19 december 11:00 uur

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen

Regisseur: Thomas Vinterberg

Duur: 116 Minuten