Foroxity KBO Film

Locatie en bereikbaarheid Foroxity Sittard:

Rijksweg Zuid 271

6134 AC Sittard

 

Tel: 0900-2228888

 

Parkeren:

Parkeren doe je gemakkelijk en gratis op de eigen parkeerplaats van Foroxity Sittard.

 

Openbaar Vervoer:

De buslijnen 11, 12, 15 en 42 stoppen bij de halte Kleindorp en/of Zuyderland ziekenhuis. 

Voor het actuele reisschema zie www.9292.nl

Maandelijks (derde zondag van de maand) zijn er, speciaal voor KBO-leden, voorstellingen in Foroxity Arena. De zondagsvoorstellingen zijn voor KBO-leden te bezoeken tegen een gereduceerd tarief.​

Programma komende periode Foroxity Filmclub KBO:
 

De programering voor de maand december is bij ons nog niet bekend.

Casa Coco De Film (NL)

Zondag 15 januari 2023 11:00 uur
Casa Coco is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom voor oud én jong, Een komische, maar ook ontroerende bioscoopfilm die te zien is vanaf 10 november. De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?
Cast: Gerard Cox, Joke Bruijs, Katja Schuurman, Loes Luca, Richard Groenendijk
Regisseur: Bob Wilbers
Duur: 88 Minuten
Genre: Komedie

Mrs. Harris Goes To Paris

Zondag 18 december 2022 11:00 uur
Mrs. Harris Goes to Parisis het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.
Cast: Alba Baptista, Anna Chancellor, Christian McKay, Isabelle Huppert, Jason Isaacs, Lesley Manville, Rose Williams
Regisseur: Anthony Fabian
Duur: 115 Minuten
Genre: Drama Komedie

GOOD LUCK TO YOU, LEO GRANDE

Zondag 20 november 2022 11:00 uur
Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.
Cast: Daryl McCormack, Emma Thompson
Regisseur: Sophie Hyde
Duur: 97 Minuten