DOPPEN ACTIE VOOR KNGF GELEIDEHONDEN

Per 1 september 2016 starten wij als inzamelpunt voor plastic doppen en deksels ten behoeve van KNGF Geleidehonden. Met de opbrengst wordt de opleiding van KNGF Geleidehonden gefinancierd. De opbrengst in het eerste jaar 2015: € 10.000,-- voor 40.000 kilo aan doppen, goed voor de opleiding van twee honden. De actie wordt namens onze vereniging gecoördineerd door Ellen Kersten; zij is medio 2016 ook lid geworden van onze vereniging.
Lees hier de richtlijnen voor deze inzamelingsactie.
Lees meer over deze actie. Klik op onder-staande knop voor het openen van de flyer:

Alvast bedankt !

Middels deze film geven wij meer inzicht in het werk van de KNGF Geleidehonden:
Nieuw Bericht van 15 juli 2018:
 
Doppen sparen is helemaal hip, en steeds meer mensen gaan meesparen voor dit goede doel: geleidehonden. Voordat een dop in de zak of pot verdwijnt, bekijkt u hem eerst eens goed.
Zit er een sticker/plakker op, of zit er een wit foampje in, of een plastic rondje, of iets van metaal? Dit mag NIET!
Alles wat op, aan of in een dop zit moet verwijderd worden. U houd dan een plastic dop over zoals dat voor de verwerking van de doppen hoort.
Voor u als kleine spaarder is het een kleine moeite om dat te doen. Stelt u zich eens voor dat wij, (inzameladressen) 20 – 25 zakken doppen tegelijk binnen krijgen, en daar zitten nog overal plakkers of iets dergelijks op/aan of in…. Bedenk eens hoeveel werk wij daarmee hebben om dat te verwijderen?
Veel, echt héél veel!! Daarom onze vraag om dat thuis te doen: dan blijft het leuk voor iedereen.
Groetjes, en namens de hondjes:
heel hartelijk bedankt.